Söndagen

Idag så har det varit dag barnens dag så gick idag var det att barnen skulle lösa ett mysterium i byn för att sedan sluta med att öppna den lilla skatten och där i hitta dem någonting gott!!!
Och Jenny Casper följa med och värme så de gick och jag var och prata med folket i kyrkan när de kom tillbaka och givetvis tar jag lite bilder så nu veckan ska jag sitta lite med bilderna kolla igenom dom och sedan så ska vi väl göra en liten film av det!
Sedan i veckan så har vi ett media möte som jag var lite intresserad av och jag frågade om jag skulle vara med och det var ett självklart jag att jag skulle vara med så att det var bara att infinna sig där nu i veckan!
Äntligen nästa vecka så ska Elisabeth till optikern som får sina glasögon som hon så är i behov av dem har varit lite olyckor att hon mår illa hon spyr för att hon har ont i huvudet och det har med synen och göra så att det ska bli riktigt skönt att åka dit det roliga är att jag måste ha munskydd inne på sjukhuset och hon med! Och sedan så jobbar jag bara fyra dagar den veckan för sen fredag så ska vi till Ängelholm !

Man blir lite halv seg i huvudet när man varit ute typ i 4 timmar och 4 timmar igår så jag känner att jag måste nog börja vara ute lite mer som att det inte blir så seg i huvudet för att det där är jobbigt
!
Men men det är härligt när våren och solen är på G om man känner att man så mycket energi så att det blir lite jobbigt för mig för jag har så mycket energi på så mycket i det jag vill göra så mitt nästa projekt är att sätta upp paviljongens grundpelare så får vi se var det landar sedan

Gillar

Kommentarer