Söndag mors dag❤️🌺

Hejsan idag så har jag ätit frukost typ ganska sent men jag hade inte barnen hemma så jag låg kvar njut 1 timme extra!
Sedan vid frukosten ringde syster som var i hårsalongen eftersom att jag har frågat efter löshår när vi ska göra vid mitt hår och dottern hår!
Efter mycket om och men så hittade hon våra färger så nu väntar jag bara så jag kan betala om hon kan skicka det till mig!

Efter frukosten så var det dags och sätta sig och plugga och jag valde att sitta ute på balkongen vid mitt bord och det var riktigt skönt det var skönt för att det var ingen som kunde störa mig jag stängde dörren ut till uteplatsen så att jag blev helt ir och stall så jag har varit ute precis hela dagen men det har varit riktigt skönt så att jag slutade plugga typ alldeles för sent när jag inser att jag har två uppgifter kvar som måste vara inne för att jag ska hålla planeringen.
Det är inga små uppgifter är ganska stora uppgifter, och jag har kommit på att man inte kan halka efter för då får man riktigt mycket och göra!

Sedan så var jag ute och surfade lite på Facebook på Marketplace och då hittade jag fyra gratis pallar och detta var från en kompis till dottern som mamma som hade lagt ut detta så vi hämtade dem så nu är dom på plats så snart ska jag bygga färdigt kaninburen och vi ska åka iväg imorgon för att kolla lite på tak och lite sånt jag ska bygga!
Och sedan ska jag hitta lite fina pallkragar stora så de får i alla burar och bygga staket så att jag kan ta kompostgaller så de kan få en egen hage!

Sedan på kvällen så var det dags för tacos eftersom att det var mors dag och jag fick min tacos och det var bara mysigt att sitta med familjen!

Maken hämtade tjejerna hos mormor då och när de kom hem var allting som vanligt!😅😆

Denna praktiska väska väntar jag på!
Sk ha den i svart!

Gillar

Kommentarer