Söndag

Hejsan idag är det söndag och idag så blir det plugg då jag har ligger efter med plugget rejält har inte ens öppnat uppgiften men idag ska jag sätta mig och sen så får jag lämna in den i veckan tillsammans med den nya uppgiften som ligger och väntar på mig. men det här blir en rolig vecka och det är lite lättare och göra det nu denna veckan på grund av att det är påsklov så jag har inte massa med elever utan har bara fritids och jag slutar ganska tidigt om dagarna. Och sedan nästa vecka på torsdag är ledig så då en heldag där jag kan plugga för att jag tycker att barnen måste prioriteras någon gång och hela förra helgen så satt jag med min skoluppgift helt panikslagen men jag tänker inte låta det gå över barnen så nu är det barnens hem och så får jag ta skolan i veckan istället.
Jag är så otroligt tacksam över allt jag har fått vara med om de här senaste tre veckorna när jag har jobbat i trean för jag har lärt mig jättemycket om hur man jobbar med treorna och vilka ämne och taktiker man kan använda.
Det ska bli sjukt spännande när den nya läraren kommer och jag får lära mig ännu mera av en mycket erfaren lärare som jobbat länge det är alltid kul och lära sig nya saker och jag kan koppla av lite mer genom att jag kan få till mina studier hemma!

Pluggdag

Gillar

Kommentarer