Söndag

Hejsan alla där ute idag är det söndag och det är ju min lediga dag från alla måste aktiviteter hemma i ett hem och då passade jag på att sitta lite med min utbildning slut uppgiften som jag ska göra ska vara sa det är nästa vecka så jag kan känna att jag färdig med.
Redan så har den stora tjejen lekte med sin kompis bästa kompisen så de har lekt här och sedan så åkte de hem till henne och lekte några timmar så när de kom hem så var de ganska trött men det är jätteroligt att se den glädjen de ger varandra .
Det är en genuin saknad när de inte har fått träffa varandra på väldigt länge .

Sedan efter de hade också skulle jag och den minsta åka iväg för jag skulle ha ett film uppdrag då var jag lite för snabb i vändningarna ha så att jag gick ut till bilen och du upp den så den startade och sedan så skynda på datorn hoppa in i bilen för att sedan skulle åka och då kommer jag på när jag väl kom fram till platsen jag skulle filma på väskan står på sopkärlet hemma så det var lite panik 5 minuter kvar tills man ska sända lajv och ingen väska ingen iPad vad gör jag så jag fick då är bara frågan om och köra hämta iPaden så att vi har blev lite för Senad med min live ställning men fick med det viktigaste .
Kvällen så efter jag hade gjort mitt film uppdrag så åker jag hem till en kompis hämtade och lämnade hennes julklapp som hon har beställt och sedan satt vi och snacka lite oj vad tiden går när man sitta och snacka och ha roligt så helt plötsligt så är det nästan 1 timme och då inser jag ju att jag måste hem så jag går ner till bilen varm upp den så jag kan köra hem nu har ju kommit på hur jag ska göra.
Jag kom hem var det kvällsmat som serverades och det var framdukad det var jätteskönt bara bara gå och se på matbordet och äta.

Ikväll så har jag suttit och pratat med en kompis som jag inte träffat på länge och det var väldigt roligt och prata med henne och hon berätta hur det går för henne och nu ska jag snart fixa med barnen ska jag och jag ska packa min väska för det jobb imorgon så det är riktigt skönt.
Så nu önskar jag er en jätte trevlig kväll och ha en fantastisk bra vecka och fyllde med mycket roliga skratt och betydelsefulla saker.

Gillar

Kommentarer