Söndag

Hejsan i dag så har jag fixa. Sockerkaka men jag gjorde en mjölkfritt och en gluten fri ( eftersom min a barn inte kan äta. Gluten just nu. Det är ett med det får gå. Jag vaknade. Vid 9 idag så skönt att få sova ut. Då ska jag bara vara hemma. För jag jag har arior i gång hela helgen så jag känner att jag behöver varva ner. Så jag tro dom andra sa iväg med jag stanna hemma.
Sedan så ska vi äta köttfärs sås.
Ikväll ska jag kolla film Sean lägga mig i tid.

Jag har hitta film som jag vill se. Den fans på netflix
Den är baserad på sann historia.
Deborah har kolla på sin favorit. Lassemajas detektivbyrå . Hon älska dessa böcker och vill se den på bio, med först ville jag kolla om hon fixa att kolla på den hemma för då kan jag gå på bio med henne, när vi ska kolla på den så ska vi ha egen helg. Då vi går på bio och sedan hotell med.
Ska gör samma med elizabeth. Fast en film för henne.
Så nu ska laga mat och återkommer med hur det blev hejjjj så lnge

Jag ha varit hemma ikväll för att rkpensa till så ja valde att lyssna på den. Men jag har gjort färdigt min uppgifter i själavården.
Det skulle jag skickat in i januari med jag valde att jag skulle landa i huset så att jag la uppgiften på is men ikväll så känner jag att nu har jag verkligen tiden till att sitta med den färdig då hade kläder redan för jag har gått igenom de två böckerna som jag kände var mest eller vantar uppgiften och hon uttrycka mig utifrån de två böckerna och hur jag vill jobba väldigt väldigt mycket och den boken kommer återkomma till fler.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa