sÖNDAG

Hejsan idag är det söndag och det är sista dagen på vecka åtta denna veckan har gått otroligt snabbt men det är väldigt skönt .
Jag börjar dagen med att sova väldigt länge jag kommer inte upp förrän typ tio men det är riktigt skönt och fyra någon gång sedan klockan 11 var det dags och föreningsmöte så då satt vi på det för att sedan gå hem och göra mat och barnen lekte ute ..
under tiden de var på gården eller så passade jag på att göra mat och den var färdig lagom till en kompis, så då blir det givetvis henne och hennes dotter på besök eller på maten det var väldigt lätt lunch idag det är det var biff det är vår ris med grönsaker och bacon!
Sedan så när vi satt Och åt mat tillsammans och frågade min kompis om hon fick följa med till kyrkan och det fikon så det var väldigt roligt idag vad är det för Mille gudstjänst och jag känner mig att jag hade orken till att gå idag jag blev väldigt nöjd och väldigt nära själv för jag var inte så slut när jag kom hem .
. Sedan så fikade vi i kyrkan sedan ska vi hem igen och då var det och du får månen och sedan så var det dags att sätta sig och kolla igenom veckan hur den ser ut sen så har jag suttit och slö slöar att få en få Facebook ikväll och riktigt skönt men det var tack vare att jag hade gjort så mycket under veckan genom att jag har gått igenom alla ämnen som vi har . Sedan så passade jag på att ringa två kompisar och kolla hur det var med dom.
Nu ska jag sova

Sov gott 🛏

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa