Söndag

Idag har jag tagit det lugnt jag varit hemma jag har fixat och grejat och så har jag pratat med min kollega på en fika med sin dotter och sen sova kvällen så var jag med mig en jättebra film som heter jisses is coming superbra vi ska inte vara så tydligt budskap talade verkligen till mig!
Sedan tittar jag på en annan film den var också bra mest ledsen! De kommer resten av familjen hemma och då berättar om att de kom på husvagnen hela veckan hela veckan i huset helt själv helt galet men det redeer sig i slutändan.

Idag har jag också planerat min semester som planerat och nu ska jag lägga in den på jobbet imorgon jag ska vara dubbel kolla om man kan lägga in den nu! I så fall kommer jag ha hela midsommar månad och sedan kommer ha fyra veckor efter varandra!
Jag kommer bosätta mig i husvagnen hela min semester om jag inte behöver komma hem vi ska lösa det så att kaninen kan följa med den här

Idag har jag faktiskt beställt ett förtält ett enkelt förtält till husvagnen så vi kan få det lite mysigt nu när vi ska vara längre

Gillar

Kommentarer