Söndag

Hejsan då var det söndag och idag så har jag försökt och ringa upp lite och har börjat sätta in spel i hyllor och tömma kartonger och påsar så det känns väldigt positivt känns som att jag kommer ändå kunna fira nyår utan att ha grejer precis överallt!

Du är att det är någon söndag vilket var väldigt skönt vi har varit ute i trädgårn vi varit inne jag har lagat mat och vara kopplat av och småpillat och fixat vid mitt skrivbord
Sedan på kvällen så satt jag mig att vi tv:n och njut av att kolla på film tillsammans med barnen här eftersom att vi har fått hem ett soffbord också det var väldigt trevligt passa super bra !!

Snart är 2019 slut och allt som har hänt ha en anledning för att utvecklas som person och bra som dåliga saker.
Men det är jag kommit på att 2020 kommer jag starta nya kapitel som kommer var lite tyngre men ett måste att öppna vissa dörrar som jag inte öppnat undrar 2019!
2020 kommer bli ett år med mycket nya äventyr nya kapitel bland annat genom att vi har flyttat i huset och annat att jag ska börja rota i mitt av jag ska söka efter anhöriga!
Vad är som inte vet så är adopterad från Portugal jag kommer vara två och ett halvt till Sverige! jag har all information jag har min adoptionspapper så nu ska jag påbörja den resan !
Jag ska gå via en organisation som själva utspringet att vara adopterad från olika länder så då ska jag kolla med dem vad jag behöver!

Jag har sådan bakmaskin så snart ska jag börja använda den för att se hur den fungerar

Här följer några bilder hur långt jag kommit i huset

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa