Söndag

Hejsan idag så har jag haft en bra dag och jag har orkat med! Genom att laddas genom satt vara tyst marioteteten av dagen!!
Det var skönt så nu vet jag vad jag behöver göra för att orka lite längre!
Jag gick upp kl 10 idag och barnen med!!
I kyrkan så tog jag det lugnt !
Idag så kom Tommy Dahlman !
Jag köpte hans nya bok! Tro att den kan hjälpa mig i min resa jag gör nu!
Jag testade nya. Funktioner påvisbaras och bilderna blev så bra! Så nöjd är jag och talaren villa ha bilder så det fick han!!

När jag kom hem så tände vi i spisen och jag satte en gryta på vedspisen. Där värmde ja tevatten!
Jag har kommit fram till att det är bara trevligt och tills vi flytta så nu ska vi skaffa fler kattungar så vi kan packa ner det sista och sedan få väck så farligt och såna grejer som gör att det inte ser riktigt helt okej ut nu men vi är på sluttampen och det är jätteskönt!
Jag bara vill ha nycklarna så flytta så jag kan komma in i huset och bara känna att jag kan landa och sen kan jag gå pilla då det ska bli riktigt mysigt!

Jag och den stora tjejen pratar om hennes rum hon skulle ha det och när jag kom upp på hennes rum som hon har nu så sa jag att hon har packat allting så därför är det inte så mycket vi behöver packa i kartonger!

Nu lägger jag sängen och lyssna på radion och ska sova så jag har laddat batterierna till imorgon ska prata med min kollega imorgon för hon ska hämta soffa hos mig senare i denna månaden och då måste jag fixa släp!!//

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa