Söndag

Hejsan alla glada vilken helg jag haft en fantastisk utbildningshelg men fantastiska möjligheter i mitt område som utbildar mig jag utbilda mig i själavård.
Ok under dagen så ficka ett SMS som jag har läst igenom och har antagit utmaningen och sedan att få skit för den fantastiska stranden och får motta all kärlek man får motta genom att bara vara ute i naturen det är helt otroligt.
Innan vi åkte från campingen idag så frågade jag han som är ansvarig för campingen och vi kunde ha kvar husvagnen och till min stora glädje kunde vi har det så att vi åkte dit med husvagn och den stannade kvar på campingen det är så skönt att ha husvagnen på campingen och vet att jag kan åka dit när jag vill och bara ska meddela hur många nätter jag har sovit då.
Hur har jag hittat något om boende i husvagnen så jag kan du komma när jag vill och den kommer stå där hela tiden tills vi flytta på den!

Nu har vi kommit hem från Halmstad och det känns riktigt bra jag har koll på att boka ett samtal som jag ska försöka få ihop och sedan så är det förbereda inför jobbet i veckan men göras efter den här helgen så ser jag verkligen fram emot att få komma igång att jobba igen.
Jag ska också leta upp telefonen som jag ha ha hemma för att jag behöver den andra telefonen.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa