Söndag

Hej jag ska vad gör detta inlägget med och berätta att jag varit hos min mamma. Då jag skulle träffa en kompis dagen efter. Att vara hemma hos mamma är väldigt konstigt för att jag känner mig inte riktigt hemma men och kärleks har tagit mot mig som ett litet barn. Min biologiska mamma det hade resurser att ta hand om dig. Denna tanken är väldigt konstig och det är väldigt ofta jag tänker att jag skyldig människor nånting istället för att tänka på jag själv mår i allt detta. Jag har bett om en adoptionspapper för jag kommer att söka efter den broder så tog mina papper för att få ett avslut på min resa vilket jag aldrig kommer få så länge lever. Men den pusselbiten från sin plats i det stora hela har jag kan vara lugnare!
När jag får mina pappa så kommer jag av min bild på min mamma, framkalla en bild på henne så jag har henne det är en dela mig.
Vilken dag fyra stycken besluta sig för vilken lyckodag vilken fest en av de var en av mina nära vänner.
Jag tog kort på henne när hon döpte sig så riktigt lyckan i hennes ögon hon valde sig ner och komma upp som en människa. Jag är så tacksam att jag fått vara med idag och få faktiskt finnas där som stöd det var riktigt kul vi satt och fikade efteråt och sedan en liten stund efter bussen och det var jättemysigt att träffa hela familjen. Men vilken glädje att vara där När hon döpte sig! Det blev ju bättre när kusinen skulle ha barnvälsignelse på mötet! Dubbel glädje!

Nu sitter jag på bussen omväg hem för att ladda inför nösta möte!

Gillar

Kommentarer