Söndag

Jag vet att det går sakta med mitt körkort men jag kör så nu ska jag lägga in varje dag att jag ska läsa och sen ska jag ta kör lektioner när jag har lov då jag inte har någon elev
!
Då har jag semesterdagar att ta ut och då ska jag ta ut två dagar nu för att kunna köra två dagar i sträck 1 timme varje dag och sedan köra så mycket jag kan hemma!

Jag tycker att jag är duktig för när vi ska någonstans och sätta mig bakom ratten och kör ingen snack om saken om att jag inte ska köra för jag vet innerst inne att jag måste köra för att bli en bra förare inte allt jag känner för att köra men då får jag bara övervinna den känslan!

Livet är hårt, det är mycket man undra. Man stänger ögonen och blunda…
Tårarna bränner, smärtan man känner…

Tankar på livet, man tar inte längre något för givet! Vem ska man våga lite på?? Man blir ju bara sviken ändå!

Man gör allt för att dölja sin ensamhet, gör saker som ingen annan vet!
Man drogar, tar knark för att känna sig stark!! Tror man gör rätt, det får ju livet kännas lätt!

Men håll er borta! Era liv blir korta!!! Man bryr sig inte då, men sedan man ångrar sig så…

Du har ditt eget liv. Låt ingen trycka ner dig. Må inte dåligt av andras misstag. Det gör dig inte svag! Du har ditt eget liv. Låt tårarna rinna. Men sen, låt dom försvinna. Du har ditt eget liv Fast du haft problem och saker har gått snett så kan allt bli helt rätt! Du har ditt eget liv Kämpa på, det kommer gå! Du är inte ensam, många känner som du! Här och nu… Du har ditt eget liv Kämpa på det kommer gå! Bara man har viljan så lovar jag att du kan!! Du har ditt eget liv! Låt ingen trycka ner dig Må inte dåligt av andras misstag, det gör dig inte svag! Du har ditt eget liv! Kämpa på, det kommer gå!!!

Så glöm inte bort! Du har DITT EGET LIV!

Jag har fixat med kaninen
så hon har fick en ny plats och
där det finns skuggan!
Ska fixa hela buren nu
❤️🦋

Gillar

Kommentarer