Söndag

Hejsan idag är det söndag och jag vaknade och var jätte seg och det var barnen också så det var riktigt skönt att alla var sega!
Igår fick barnen vara uppe lite extra på grund av att vi fick hem våra cyklar igår så att jag har lite och fixa med dem och vi var hos mormor innan vi åkte hem så idag var alla lite sega!
Idag så käkar vi frulle med det är lux frukost det är alltid så på helgerna att vi har något extra och då hade vi tonfisk av med majonäs så ja vi texten och sedan så drog vi till lekplatsen och lekte med Romeo och Hanna sedan så går vi ner till fiket för att ta en fika så då fick barnen varsin bricka och Sedan åkte vi hem för att äta mat och till mat blev det korv Stroganoff barnen åt vi god aptit och det är man berättar nöjda sedan så var det dags att dra till kyrkan för att Tobias skulle öva klockan 16!
Idag i kyrkan så är det LP kontakten som kommer och besöker oss med deras sånger, riktigt härligt möte och härligt och höra deras vittnesmål och jag givetvis ta Bilder. La upp på deras sida!
Det där när jag skulle köra hem så visade jag med bilen så jag råka köra förbi va in Faze vi kommit lite längre och detta gjorde jag rätt i för jag träffade min kollega och pratade lite med henne men sedan så körde vi hem och det är bara två av flätorna idag det är kliade för mycket i huvudet och hur de har duschat och vi har hittat ett spel som är helt tokig så det har vi ägnat mycket tid åt idag det är tur att det är jobbig vecka som att det bara sitta med detta spelet för jag ska villigt ja erkänna jag fastna helt!

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa