Söndag

Hejsan jag börja dagen med en kopp te och lite frukost i magen det är aldrig fel sedan ska jag vara hemma så länge och sedan så kommer det hem! Äntligen!
Idag så händer det idag så kommer mitt på hem som jag har velat ha länge det ska bli skönt och få det bordet för det passar in i vår inredning vi vill jättegärna ha Lantlig inredning det passa huset så bra.

Får extra idag

Jag är övertygad om att vi har en enorm kapacitet i oss själva som enskilda individer, samtidigt som jag är lika övertygad om att vi tillsammans blir ännu starkare! Ensam kan nå långt men tillsammans når vi längre. Vi vet att delad glädje är dubbel glädje och lika sant är att delad börda är lättare att bära. Tillsammans kan vi förmedla styrka, närhet och beröring till varandra. Vi behöver varandra på många olika sätt och tillsammans kan vi underlätta, uppmuntra och hjälpa varandra vidare i livet!
Oavsett bakgrund eller omständighet i livet har vi alla ett okränkbart värde som människor och en möjlighet att utvecklas, mogna och växa vidare i vår livsuppgift!

Nu är dagen slut och jag råka också helt slut så nu väntar kuddar

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa