Söndag

Hej Idag så har vi tagit det lugnt och jag har plockat upp lite här hemma. Sedan upptäckte vi på dotterns rum att getingarna har haft ett bo utanför fönstret men har börjat krypa in så hon hade getingar i hela sitt rum så det var bara att ringa hyresvärden och när vi kommer på kvällen så var det dammsuga upp och ner getingar det var liten upplevelser eftersom att hyresvärden hade satt fog fog utanför deras bor så sökte de komma ut men kom in i stället men de var väldigt slö så det var ganska lätt att få bort de. Jag visade Min stora dotter att getingar är inget farligt men man ska vara försiktig Det är lika bra att lära dem rätt från början En fel.

jag var lite slapp hejdå till middagen så att jag stekte bara lite falukorv och koka dig ris ketchup och lite stekt upp lite svamp med rödlök så Det fick bli dagens middag söndag är söndag och på söndagar så är jag lite slapp när det gäller maten ta lite rester men det är skönt. Säg när var det dags att bege sig till nästa grej där ja då ska ta kort och finnas till för andra människor.
sedan efter vi har varit iväg så var det dags att fika med goda vänner och sen Ha det packa ihop oss för att åka hem och fisk fixa på stora tjejens rum och få barnen i säng inför Nästa veckas då där för skola och jobb.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa