Söndag

Då har det blivit söndag och idag är det förmiddagsmöte och det är ganska skönt egentligen jag är barn vid att gå på förmiddags möten . Men när man har vant sig vid klockan 17 är det väldigt segt att gå upp så tidigt en söndag när vi egentligen brukar äta frukost i lugn och ro och chillar framför teven och sen chilla lite till och sen ja vi oss för att kanske gå ut.
Men idag är jag lite taggar för att fotografera för idag är det familjemöte och det ska vara kort och dans och drama och det är duktiga barn som ska hjälpa till då blir man så taggad och glad ska bli riktigt kul för idag ska jag börja filma fota samtidigt

Efter mötet idag så ja vi ner till lamor Arc morfar med barnen också göra det varför det är ju faktiskt fars dag idag så barnen gav sin pappa roligt pyssel som ser ut som en slips men det var slips kort det är tyckte barnen var riktigt roligt att måla. Så det blev ett slips kost detta året var det blir nästa ja det vet man aldrig med mig.

Idag skulle jag prata med min tränare Manilla och hemma hos min mamma sa att ställa mig frågan vilket har varit en skott i så många månader jag gillar inte att kom ut när jag kolla vad tänker jag att det är klart jag vill men då kom smällen. När jag ställa mig på vågen upptäcker jag att jag har gått upp bara några kilo men det för krossa mig fullständigt och jag känner att min motivation för att vinna fullständigt. Med detta i bakhuvudet så ska jag prata med min tränare och berätta för dig gå och det första jag säga att ja det går åt skogen så jag tävla men jävla återväckte vad är det för fel. Vem min tränare är riktigt sköna och och motivera mig själv att och vi försökte luska ut vad det var som gjorde att jag gått upp i vikt jag kunde komma på några som kan vara en tjuv på vägen.
Så denna veckan så ska jag minska på tedrickande istället för att dricka fyra till fem koppar om dagen så ska jag dricka två till tre koppar och sedan på kvällen ska jag byta ut koppen te med varmt vatten bara detta gör jag på jobb egentligen men det är lite Annorlunda för det är elever som ska ha lektioner som väntar på mig.
Men efter en stund så förstår jag att det är inte shot utan det är bara lägga in ett extra växel och sa denna veckan och försöka förändra saker och ting som jag vet att jag kan förändra. Men när jag kommer till dig detta Växjö eller så blir så arg för du själv för då känner jag att jag är så misslyckad att jag inte kan gå ner vikt men Bethany och ett stort problem som många går igenom.

Nej vänta en ny vecka med nya utmaningar men denna veckan har jag redan planerat så mycket och jag vet vad som händer så nu är det bara planering som gäller för hela slanten.

Men nu väntar sängen och jag är super trött och supernöjd med denna helgen. Men ska jag alla att ni får sova gott och att ni är utvilade imorgon när du vaknar.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa