Söndag 19 nov

Nu är det dags att börja fundera på julklapp ska Se ut och etikett med. Det finns mycket att välja mellan jag kollade runt lite och hittade lite inspiration. Jag har en idé hur jag tänker att det ska se ut men jag vet inte om du kommer sent så det får vi se. men det roligaste är ju att jag göra själv men inspirationen måste komma och den får jag i min omgivning och på min blogg. Här är mina tips som jag hittat jag kollade runt idag.

Har du några bra tips hur du då?

Nu sista tiden har jag kommit in i att jag vill bara skriva igen skriva små berättelse eller bara små berättelser som man kan berätta för bara inte för att jag är en författare inte på något sätt men ibland kan va skönt och bara skriva av sig ja det så mycket fantasy vilket gör att det blir väldigt mycket i huvudet som måste komma hit så jag tror jag ska in för det 2018 att jag ska beskriva lite mer och inte vara rädd att skriv rädslan sitter i för att det ska bli mycket felstavning men vad gör det när det är bara mina egna böcker det ska inte publiceras.

Vi började dagen med en mysig frukost där barnen hjälpte till att ta fram och skära köttbullar och bröd och så vidare detta tyckte de var väldigt mysigt.

Sedan så har vi tagit det lugnt hela dagen jag har tvättat jag har fixat maten pilata hemma men jag kom in i min tanke och då var min idé igång. Det finns ingen hejd på vad jag fyra då för jag kom på vad jag ska göra vad jag ska bygga till nästa sommar om med vilka redskap jag ska använda material så nu har jag suttit och planerat detta jätteroligt nu ska jag bara göra det. Så jag sa att under tiden min man övade i kyrkan idag så så att jag planerade hur jag skulle gå tillväga vad jag behövde och sen ska jag till pappa.

Sedan så var det dags för mat idag blir det någon köttgryta det var inte så god men vad gör man inte när man har småbarn man äta och ser glad ut.

Idag så letade jag på blocket efter en annan bil till Shadow vår nya kanin han har haft en liten men den var för liten till honom så jag letade febrilt efter 01:20 meters bil till honom och vilket jag hittade stycken men alla kostade mycket pengar men visst det var ju billigt jämför med va Affären hade tagit.
Men till sist hittade en som fanns i samma bil som jag själv bor i och det visar sig att det var helt gratis det var 01:20 den fanns i byn. snacka om att jag blev glad.
Så jag ringde på den för att kolla den vara kvar det var bara hämta men när jag väl hade fått hem skulle sätta ihop den då upptäcker jag att fram stycket saknades.men jag frågade vadå va och då hade vi missat och få fick hem den. Nu är min kanin lycklig.

Gillar

Kommentarer