Skogen

Hejsan då har jag varit hemma och undervisat min lön och det gick jättebra men är på väg till jobbet och ska luncha jag är vrålhungrig!
Sedan efter jag har jobbat så ska jag hem och ta det lugnt och ska skicka lite grejer till syrran som jag fått hemskickat som ska vi testa och sen kan jag beställa i så fall med men jag vill att hon ska testa först.
Nu kommer bussen så jag får fortsätta med mitt inlägg
Det vara så skönt att äta middag!
Så skönt att äta och kolla film !
❤️❤️

När jag kom hem så kolla vi tv och åt!
Sedan så känner jag att jag var så trött så jag gick och la mig lyssna på radion och la mig i sängen det var riktigt skönt att få lägga sig i tid jag varit jättetrött idag jag vet inte varför.

Jag var i skolan idag och det är ju helt fantastisk på våren att vara ute i en skog man blir mycket längre man blir blöt men så mycket vackra grejer när jag svampar vill ligga svampar ja du vet doften i en skog när den är fuktig inget som slår något.
Jag tycker det är så vackert i skogen när den är orörd när det ärliga torra grenar blöta grejer när man halkar ja alltså kan hända och dina vackra bilderna som kommer fram på ett helt annat sätt än om det är konstgjort eller om det är välplanerat.

Det är ju det galnaste husen som finns i Skåne tror jag!

Jag stark inom biblioteket på vägen till jobbet när jag kommit till byn för att jag skulle hämta två böcker som jag har väntat på så nu ska jag försöka använda dem på rätt sätt och ta så mycket jag kan utav dom!
De har gjort om på biblioteket så nu är jag fett taggad att ha lite planen var låna böcker och bara njuta av att bara vara där!

Gillar

Kommentarer