Sem dag 4 hemma tvättA

Hejsan idag så har jag varit hemma för jag behövde tvätta inför vår resa i morgon.
Jag började dagen med att äta. Frulle och mysa med barnen. Ska packa om. Vår packning så jag och barnen ska ha samma väska så vi slipper ha så mycket med oss. Vi har ju inte så stor bil så man måste ju tänka lite när man ska packa in i den.

Bilde1 mugg = frulle

Ja hat sovit så gott i min egen säng i natt. Det va välkänt tyckte ja.
Var utvilad på morgonen så man orkade hela dagen. Ska fixa mat idag med. Vet ej vad jag ska ha. Men ta något ur frysen.

Då jag fick mitt sim kort till iPad i fredags så glad för då kan jag. Blogga nu när jag är vi är väg med. Det är så. Viktigt för att kunna ge till min omgivning.

Igår fick kah info dom min utbildning. Jag ska gå. I själavård , så nu ska jag lägga undan dessa pengar. För att gå den. Den var inte. Tacksam att jag kan gå den nu, det är en del av mig.

Det blev till kyrkan iallafall men utan att spela och fota. Det var riktigt skönt att bara vara besökare.
Jag fick gå fram och berätta om att ja ska gå själavårdare kurs i Örkelljunga
Och sedan blir ja avskilj för en själavånda tjänst i kyrkan. Ser fram emot att få förmånen att gå själavårdskursen 1 .

Imorgon bär det av till Fjällbacka. Så härligt.
Att få komma upp till vännerna betyder mycket att få en hel vecka tillsammans och vissa dagar bara vad är obeskrivligt ovärderligt. Detta är min sista vecka och sedan är det dags för att inta det nya jobbet mycket spännande kommer det att bli och mycket nytt på en gång.😳😊

Ni kommer att kunna följa oss på semestern, lägga upp inlägg under veckan men kommer inte så många inlägg så kommer allting på söndag kväll.

Vad en vecka går snabbt nu att denna veckan slut och en ny väntar spännande att se vad nästa vecka ger det är så att vi inte är hemma och vad den kommer att innehålla.

Gillar

Kommentarer