relationer

Kärleken mellan en bror och en syster är väldigt speciell. Man delar inte bara en fin syskonrelation, de har också en mycket nära vänskap!
 Men när det kommer  till kärlek mellan  man och kvinna så   fick jag kalla fötter  för att   många ville mig illa för jag inte  följde  efter dom  tänkte  som dom.
Mina tankar  då!!!
 Jag är rädd för kärleken
Håll om mig
Visa mig att det inte finns något att vara rädd för
Att allt det hemska jag ser bara är fantasi
Jag behöver dig
Håll om mig
Viska till mig
Lugna mitt hjärta
Mitt vettskrämda hjärta
Som drömmer om att slå så hårt
Men är så rädd
Håll om mig
Håll mig nära
Jag är så rädd
Så rädd för kärleken

 Det mest naturliga i världen för en människa är att älska en annan människa. Detta har sitt ursprung i den starkast instinkten av alla - kan evaradet av människosläktet.
För mig  kärleken till en annan människa dock alltid varit åtföljd av mycket rädsla och smärta.
Trots det kunde jag inte förneka mina naturliga känslor och har tyckt om  några fina pojkar sedan jag var ung
 Det tog lång tid att lära mig att uttrycka mina egna känslor och att leva på ett naturligt sätt utan att vara rädd och att även känna tillförsikt att vara älskad själv.
Nu har jag varit förälskad i min  make   i nästan 5år och jag inser att om man inte älskar sig själv, så kan man inte älska en annan människa.
 Detta  var det bästa som kunde hända mig i den tiden som var då. Idag  har jag familj sedan  2012-02-04
Då jag hade mina systrar vid mina sida, då viste jag att min biologisk  mamma tittade ner  på oss och var stolt över att vi håller ihop i alla livet delar.

 En smärta som spränger i bröstet. En molande värk i magen. Att bli sviken gör ont och tar sig inte bara psykiska, utan ofta även fysiska uttryck.
 De flesta av oss har i någon grad blivit utsatta för svek – i kärlek, av en nära vän, en kollega eller en familjemedlem. Sveket kan ibland sätta djupa spår – framför allt när vi inte får någon förståelse från personen som svikit. Då är det inte ovanligt att vi till slut lägger skulden på oss själva. Kanske var jag för hård? Satte jag för höga krav? Jag kanske får skylla mig själv. Det var nog mitt eget fel. Ibland kanske vi till och med förlåter i ett försök att gå vidare trots att den som svek inte själv bett om ursäkt. Att få rätt ord på en känsla tror jag kan vara läkande. Har man blivit utsatt för svek kan man få lindring när man förstår vad känslan beror på❤

 Mina  band till personer som betyder mycket för mig  , blir jag sviken   av någon som står mig nära så  går  jag och det tar  tid innan jag  vågar  lita på någon. 
 Detta har tagit mig år att prata och berätta   men  jag  börjar  bli trygg  med  vissa  i min omgivning.  Har så stor krets på nära  vänner dom jag  behöver.
 Har idag svårt att  taxin folk på lovet för runt hörnan  så   kommer sveket , är observant  på allt som händer  omkring mig.
Du märker på mig när jag litar på dej.

 Så vill man  lära känna mig så ska man gör   det på ett sätt som är vi tillsamman.

Gillar

Kommentarer