Onsdagen

Jag kommer att tjata om detta tills den dagen jag inte längre finns på denna jord:
Du är fantastisk!
Du är bra!
Du duger!
Du är oslagbar!
Du är stark!
Du är fin!
Gillar och uppskattar inte människor dig för den du är eller för hur du ser ut så är det människor du ska säga hejdå till!
Låt aldrig någon annan förminska dig!
Låt aldrig någon annan säga hur du ska se ut!
Låt aldrig någon annan säga vad du ska tycka och tänka!
Låt aldrig någon annan trycka ner dig på något sätt alls!
Våga vara dig själv: och var stolt över att du är du!
❤️💙

Då var det sista dagen innan man är jul ledig! Kah passa på att kompa ut idag 2 timmar!
Skönt med 4 härliga dagar ledigt!
Vi börja med att fira med Jenny och familjen idag med att vi stökar och fixa julmat tillsammans och Sedan äter!
Så här såg det ut

Stolt mamma min tjej hjälpt till med maten! Hon gjorde köttbullar själv så hon och syster kan äta!!

Sedan hugga i maten vi var vrål hungriga


Jag och Jenny gjorde en John blund på vår Ullared tur så frågade Jenny mig om en klocka hur den skulle vara i hennes kök och då sa jag att den skulle ser jättebra ut vilken färg är den silvriga eller den svarta och då svarade jag att den svarta skulle passa i hennes hem och när jag öppna min julklapp idag så är den klockan som jag själv har valt!!Jag kunde bara skratta och då säger Jenny till mig fattar du nu varför jag frågar om klockan!
Jag bara skratta åt det!
Sedan så skulle gärna öppna sin paket och då var det en mugg som sagt som en tomte som hon hade sett på Coop som jag hade sagt att du får väl se vad som kommer ligga under granen så hon skrattar också då förstod jag att vi hade tänkt likadant och det är lite skrämmande men roligt!

Sedan på kvällen har vi kommit hem från Jenny så passade jag på att njuta av en kopp te när barnen hade en båt och lagt sig så att det blir så intensiva dagar nu så att jag tänkte att det är bra att de kommer i säng. Under tiden jag gjorde detta så kommer på att jag ska ha kvällsmat och då blev jag jätte sugen på scones så det ställer jag mig och bakade det var riktigt gott

Hur lägger man i sängen och är mätt och glad och är supernöjd över dagen som har varit.
Idag har varit en riktigt bra dag jag känner att jag haft energi och ork till allting jag har lite bävern för morgondagen då det blir lite mer ljud och halsen hela dagen då jag tänker på att jag ska orka och att Elizabeth ska orka!
Det är mycket mat som ska fixas och det är allt runtomkring som ska fixas och skyddas julklappar för den lilla som kommer så att ja jag har lite och göra imorgon vakna så det är att gå upp tidigt imorgon och leverera lite mat till en annan julklapp sedan komma hem och fixa det sista här hemma innan gästerna,!
Det är det och tänkte att vi ska gör det tillsammans men jag tror inte att det blev så jag tror att gästerna kommer sitta här och jag kommer springa som en skola låtar tills maten är färdig!
Jag har redan sagt att min man måste ta och diska!


Nu hoppas jag att ni får en riktigt bra i jul och tänk på en sak att vara rädd om er och håll avstånd och sprid mycket kärlek när ni står på avstånd till varandra❤️🎄

Gillar

Kommentarer