Onsdag Domdagen

🌧 och ☔

Idag sÄ klockan 2 sÄ ringde upp min lÀrare och jag har fÄtt det heller menat resultat pÄ min kurs och jag hoppas att det hÄller i sig hon skulle bara rÀtta till och kolla provet som jag gjorde sist som han inte har hunnit rÀtta men jag hoppas att det blir betyget detta innebÀr att jag faktiskt kan fixa lite annat runtomkring sÄ det blir lite att studerar!
Ja jag har lÀst vÄr kursen sÄ har jag inte fÄtt CSN författares poÀng men blir det och godkÀnt pÄ den hÀr sÄ ska jag skicka en ny prövning igen pÄ den gamla ansökningen sÄ ska jag inte vara nÄgra problem att fÄ CSN! SÄ nu hoppas jag och jag Àr supernöjd efter min prestation pÄ den hÀr kursen!
Vi fÄr se jag har torsdag fredag pÄ mig för att se vad jag har fÄtt och sen ska jag lÀmna in detta vidare!

Jag har Àven kollat upp lite med iPad vad det skulle kosta pÄ det Àr jag behöver i iPads vÀg och det blev inte sÄ mycket pengar om man tar det pÄ rÀtt butik vilket jag kommer att göra!
Nu ikvÀll sÄ har jag njutit av att jag Àr fÀrdig med alla uppgifter pÄ kursen sÄ jag lyssna pÄ ljudbok och en kompis kommer över med barn och bara chilla tillsammans
LÀgger sÀngen och lyssna pÄ ljudbok vilket Àr det skönaste som jag tycker pÄ hela dagen och att jag kan fÄ ligga sÀngen och blogga med ljudbok det finns inget bÀttre!

Gillar

Nya inlÀgg

Mest lÀsta