Onsdag av ett annat slag

Godmorgon
Idag är det onsdag och Idag så ska det bli varmare än väl än vad det var igår .
Det är väl skönt men jag tänker på alla dessa barnen som ska vi hitta på förskolorna det är super varmt.
Nu snart är det dags att bege sig till jobbet Det ska bli lite kul i dag för idag Ska vi ha gymnastik med hela förskoleklassen men vi ska dela upp det i två sektioner inåt slut idrottsläraren har en grupp och jag har en grupp på sin bättre så. Jag bestämde att vi skulle spela kubb för det är något som är alla är lika nivå.
När jag kom till jobb idag börjar jag dagen med att äta en avokado.
Sedan am börja skoldagen igår och vi började lektionen med att jag och en kollega vi höll lektionen tillsammans idag väldigt intressant att se hur barnet reagerar när det är en kollega som de inte känner väl hur de beter sig.
Till middag fick vi kassler med rotfruktsgratäng och salladsbord.
Sedan så gick jag efter jobb åkte jag hem men jag skulle kolla på grästrimmer för att få den har gått över så då åkte vi först till Ängelholm för min man trodde att hjula fanns där Men det fanns inte så vi fick jag åka till Hyllinge och Detta slutade dom med att vi fick åka in om mormor och då tog min dotter till första bad galt 20 grader vattnet men hallå det var kallt. Det  tyckte jag
Det pinsamma var när jag kom hem och kollade på gräsklipparen visade sig att jag har jättemycket hår kvar men den har inte läkt ut som du ska ha nu har vi en extra tråd. Sedansätter jag och choklad med en kopp te när jag kom hem och kollarSofia säger detta program säger jag bara vilken insats de gör för andra människor.

Gillar

Kommentarer