Onsdag 9 sep

Blogg
Hej då är det dags och det är onsdag idag vilket är väldigt skönt idag är det mitten av veckan det bara två dagar kvar men inte riktigt två arbetsdagar på grund av att imorgon har vi kroppen och halva dagen så det blir mycket släpper dag imorgon då vi ska sitta och diskutera och kolla filmen är inte så mycket arbeta med eleven . Sen så är det ju faktiskt fredag och då går man ju hem lite tidigare men sen har gjort en vecka till och det känns helt galet att man är snart två veckor det känns bättre i uppdrag att jag har Nina vi är själv med eleven är mycket lugnare Elev
👨‍🎓
Sen idag när jag kommer hem så ska jag faktiskt ta disken och bara koppla av tv:n en stund så att jag kan vara med dom för nu har jag jobbat ifatt det jag behövde igår jag skrev de sista papprena och jag ja jag ska bara skriva ut idag faktiskt så det ska bli riktigt skönt och sen är det då dagen spelade annars så är det inte så mycket vi ska göra planera lite med att spela laminera lite sådär smått men i skrift och sånt är färdigt eller så jag ska bara namnen så vi får se vad tiden går fort idag sedan ska vi väl in till rektorerna om du menar idag också för att Ängelholm ha 24 september har dom studiedagen!
Så det blir lite förändringargymnasiet så är man inte med på loven så då blir det ju fritids under lovet tiderna men det är helt okej för mig det blir ganska intensivt men det blir också mindre på ett annat sätt !

Nu får vi se vad dagen bjuder på jag vet inte vad jobbet kom med mig men idag sa jag inte hand om er diabetesen utan hand om eleven vi har varannan dag så idag annan dag diabetes! Riktigt skönt att dela upp den så jag har bara fokus på att jag gillar och det är det är jag duktig på!
Så snart några min mot Ängelholm 🎧❤️
Jag peppar mig själv genom ha musik i bilen som peppa mig så att jag är pigg och glad lagom till jag kommer till jobbet!!

På vägen till jobb så får man se mycket trevligheter jag kör via ett skogsområde och där tror jag några fina hästar idag så jag var tvungen och stanna och fota dom!!

Kvällen slutade väldigt väldigt konstigt men vad gör det är det stora hela nu ska jag sluta med 🛁
Så skönt!!❤️

Gillar

Kommentarer