onsdag

hejsan idag har jag jobbat och det har fungerat bra och idag har vi varit på biblioteket och låna tillbaka lite böcker och sedan så har jag varit med klassen hela dagen vilket är lite skönt att man kan bara vara vänner med klassen! och känns som att klassen börjar lära känna mig också de busa och ja se mig som en extra resurs i klassen och det är härligt när hela klassen kan, vissa killar som tjejer!
Sedan när jag kom hem idag så fick jag ett jätteroligt meddelande på min telefon att jag ska åka fika med bästa kollegan eller Word och för att hon saknar och hon vill träffa mig och jag vill träffa henne också så vi ska ses om en vecka och det känns jättebra och då ska jag ta med mig något gott så vi kan äta tillsammans!!

Sedan har jag dem mejla till Trygg Hansa det är angående min bil för de bekräftade att de har kollat på skadan och fick händelsen vad som har hänt kring den så det har jag gjort innan gick och la mig och jag visade med Elizabeth vår minsting och det slutade med att hon råka skalla mig så jag har världens bula huvudet, eller rättare sagt precis ovanför vänster ögat inte så snyggt när man vet att man ska på bröllop men vad gör man inte för barnen!

så du ligger och lyssna på ljudbok och sedan ska jag sova om en liten liten stund men behöver varva ner lite innan!

sov gott

Gillar

Mest lästa