onsdag

hejsan idag har jag jobbat och idag börjar jag åtta och körde till klockan 4 och det var helt okej det är kändes helt okej för det var lite barn vi hade fullt upp jag har varit delaktig i deras lekar idag så att jag haft fullt upp fram till jag gick hem faktiskt!
idag så smakar jag på fläskpannkakan där vi äta och den smakade typ alla ägg och de äckligaste fläskpannkaka jag har ätit någonsin i mitt liv till och med jag har gjort fläskpannkaka en gång och jag gjorde igår fläskpannkaka!
Sedan efter jobbet så åkte vi ner till mamma för att hämta barnen som har sovit här och det slutade med att vi fick med en unge hem för den stora ville stanna och sova med sin kusin så det blir en dag till för henne!
Sedan ikväll har jag funderat på att jag ska testa bilen när jag får hem den igen och då ska jag köra till Åsljunga jag ska köra till Eket jag ska köra till Mölletofta och verkligen testa bilen fullt ut och då kommer jag på att jag behöver batteri hela vägen så hur ska jag lösa detta jo jag måste ha en portal som jag kan ha bärbart batteri i bilen så jag aldrig blir strömlöst! och detta har jag det och hittat så nu ska jag bara hitta till rätt pris och bra kvalitet men det är väldigt spännande man hitta lösningar på allt! annars idag har jag pratat med en kompis som tyvärr ligger sjuk och det är ju inte jätteroligt och pratade lite på SMS och sen har jag inte hunnit så mycket mer faktiskt sedan jag kom hem men nu vänta en bra ljudbok och en god säng ses imorgon!

sov gott

Gillar

Kommentarer