Onsdag

Hejsan
idag är 2 september och det har varit en bra dag det har varit lite osäkert väder idag det har varit lite molnigt varmt blåsigt nu börjar hösten, världen runt hörnan och det är väl lite kul också men också lite tråkigt för det blir kallt så ja ni vet ju själva men jag gillar hösten på grund av att alla fall jag kommer fram och jag kan fortfar ni Kamera leken skrev till mycket med naturens egna färger och det är bästa att vara fotograf tycker jag med naturen ta fram sina färger!
Annars så har jag lyssnat på en sköterska som har pratat om diabetes typ ett idag 1 timme tillsammans med min kollega och sedan så var jag på skolan och förbereda dig inför morgondagen, så vi är lite mer förberedda .

Jag har även pratat lite med handläggaren till vårt kontakt eller stödfamiljs uppdrag och pratat med henne och det var väldigt positivt och roligt så att vi med glada sig att fortsätta med vår lilla tjej och fortsätta och se hennes utveckling!

Sedan på kvällen, Alma på besök det var riktigt roligt vi gjorde varma mackor och vi snackade jättemycket och jag fick hämta henne i min bil och sen så körde han är bussens som kunde ta sig till sin skola i Båstad ! Det var medan vi satt och väntade på bussen så träffade vi två andra från klassen och det var riktigt roligt dom berättade hur de upplever skolan och jag har pratat med min gamla elev och det är riktigt roligt att höra hur det är att inställning till skolan! Hur man ser deras inställning till skolan !

Nu är det kväll och jag ligger sängen är det dags och sova som man kommer åt imorgon

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa