Onsdag

Idag har jag jobbat och jag har haft svenska lektion och spanska lektion det var lite kul eleverna är väldigt duktiga när man har vikarien och lyssna och de finner sig i situationerna lärarna borta.
Jag har dock också kollat på lite filmer som vi ska ha till klass nio imorgon efter de har haft nationella prov så då behöver de ha lite lugnt sista lektionen innan och Hem punkt.

Jag har också funderat ganska mycket idag hur det har gått och vad utfallet blir av situationen men jag fick ett SMS på kvällen och fick reda på att allting hade gått bra så då kunde jag lugna mig lite.
Jag har lämnat ingredienser till en kollega som ska baka en kaka och sedan så har jag varit på Alpha ikväll och det var spännande det väckte lite frågor hur jag ser på situationen i mitt liv.

Idag på min rast så passade jag på och gå en liten runda ner till byn och tillbaka för att få lite frisk luft det blev en promenad på ungefär 20 minuter men det räckte för att man ska bli lite piggare. När jag var ute så såg jag en jättefin blomma som jag tänkte att den ska jag få en riktig bra bra bild av och det fick jag också jag blev supernöjd så detta är faktiskt dagens bästa bild.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa