Onsdag

Godmorgon, idag bär det av mot Falkenbergs vårmarknad😊 bilen är packad med örtteer och lite nyheter- örtsocker och örtsalt som har säljpremiär idag.
100% ekologiska örter, frukt och ekologiskt rörsocker
Örtsalt- salvia, nässla, isop, oregano och salt från döda havet
Örtsalt- citrongräs, citronskal, kummin och salt från döda havet
Örtsocker- ros, hibiskus och rörsocker
Örtsocker- lavendel, malva och rörsocker
Örtsocker- citrus. Citronskal, apelsinskal och rörsocker
Hoppas vi ses😊💛

Idag så har jag jobbat jag var jätte seg kommer jätte sent! Så dagen börjar ju inte toppenbra men jag har pysslat halva dagen på jobbet är det många barn som satt och pysslade östra väldigt mysigt har gjort ett antal kort påskkort och lite allmänna kort. Sedan så var vi ute i två och en halv timme i det fina vädret.
När jag kom hem så kollade jag om han hade ringt vi svanen och det hade han så vi åkte in till husvagns-Werkstan och kommer fram till ett tråkigt att det är så ut som att det var fukt i den så att nu har jag bara kolla på en ny och jag är beroende av att ha en husvagn tillsammans! Jag måste komma iväg Med husvagn i sommar och det är en extra stugan när vi har gäster!

Jag har redan börjat kolla på en annan jag vill inte ha en topp nej jag vill ha en lite äldre men lite nyare modell bara.
jag har hittat en som jag är intresserad av! Men först måste jag få veta domen om den husvagn eller ha om det är så att den här dålig så kan de lösa in den!

Vacker avslutning på dagen

Gillar

Kommentarer