Onsdag

Hejsan
Idag så vaknade jag ställde jag klockan klockan 6 för att sedan få en halv timme till så jag hinner vakna och Morna mig det är väldigt viktigt för mig på månarna och sedan vi 06:30 gick jag upp och jag skulle in och väcka mina barn och då så sa redan vaknat så att det blev en väldigt skön och lugn morgon vi gick när jag käka frukost och sen var det av till jobb.
idag har jag jobbat och idag har det gått bra på jobbet vi skulle jobba lugnt vi har kunnat göra alla uppgifter utan protester idag vilket är väldigt väldigt skönt och oftast är det mycket och testa när vi ska jag skolarbete och det tar väldigt mycket på mina krafter som assistent för att man ska hela tiden hitta en väg för att ska gör det de ska göra men idag har varit en riktigt bra dag.
Efter jobbet idag så ska vi till hits kyrkan för barnen aktiviteter för barnen jag bara playa och samtala med varandra ja powerwalk träning så det är väldigt skönt och sen ska jag faktiskt bara hem.
Idag har jag ätit potatis pannbiff sallad oliver fetaost och sås det var väldigt gott jag åt tre och sex små potatisar och jag älskar sallad oftast den som ligger mest på min tallrik nu men det är väldigt bra det är väldigt skönt att jag fått i mig lite mat vissa dagar funkar inte vissa dagar utan problem men bra dag annars hoppas att allting är bra.

Igår innan jag somnade så pratade jag med min vän Johanna för att jag ville se vad hon skulle ha helgen denna helgen då bestämmer jag att vi skulle göra hembygdsparken på lördag med barnen så det ska vi annars har jag inte så mycket planer nu ska vi se får se bilder. Från denna dagen.
Jag har prata med Jenny löngivarn ikväll !jag ska skratta dom ör roliga att prata med för dom gör allt samtidigt som man prata!
Nu ska jag sova 😴😴
ᔕOᐯ GOTT

Gillar

Kommentarer