Onsdag

– Och ett glas på kvällen runt 18-19 tiden

Drick ett glas till frukost, och drick därefter två glas innan varje måltid under din dag.
q

Hejsan Idag så har jag jobbat länge men det är så skönt det är att det är en av mina sista veckor jag kommer jobba så länge så många dagar på en vecka.
Jag kommer kunna lägga undan lite ansvar som inte är mitt ansvar och det är väldigt skönt för när vi satt mig schemat idag Jag och Den ansvariga så pratar vi lite kring Mina arbetsuppgifter och jag hade en arbetsuppgift som definitivt inte jag skulle ha utan det är någon annan Så det var väldigt skönt att de börjar förstår hur jag tänker och varför jag tycker det är jobbigt att ha just det ansvaret som inte jag kan styra över.

jag har kommit på hur jag ska få barnen mer delaktiga i vardagen genom att göra receptet med lite bildstöd så Det här receptet tänker jag testa. Jag älskar att baka med barnen när de är i köket och lagade mat tillsammans med dem Så då kan man göra med en chans att ha chansen att förstå ett recept.

vi avslutade dagen i kyrkan för det var cafe i kyrkan Och sedan hade jag samtal med pastor.
Sedan kom Sandra så jag åkte bara visste att det var och handlade Innan vi åkte hem och Sandra åkte med Tobias.

Idag fick jag en tankeställare att ni den senaste tiden har jag varit så uppe i jobbig grejer det har varit att lära sig nya saker nya appar och så vidare men så tänkte jag Nu är det dags att varva ner och försöker nå de vill nog att det är ju till målet. och mitt mål är att vara en balanserad människa Så jag kan finnas till för mina vänner och min familj.❤😇 men det kan vara väldigt svårt att få den balansen att gå ihop ibland men man får göra sitt bästa och försöka titta mot målet.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa