Onsdag

Jag är så tacksam att  jag har ett bra liv med egen familj och jobb som insperera mig varje dag.
Jag har möjlighet  att få hjälp i vårt land när  man få förhinder och ha funktionshinder synlig och fysiska.
Hade jag  inte fått hjälp tidigt  i livet hade  inte mina systrar   haf en storasysters.

Hejsan Nu har jag gått ifrån jobbet och jag ska ha samtalen nu efter. Jag har även bokat av Ullareds resan som vi skulle haft nu i juli på grund av att jag känner att jag måste ha semester det inte gör någonting att det är gör det jag känner för att inte vad folk vill du att jag ska göra och hur jag ska göra. Jag fixar liksom inte att vara i stora kläder och Ullared är jätte stort plus att jag ska med mig mina barn när jag handlar så att vi tar det i augusti i stället.
Idag har det varit en bra dag men det har flytit på bra och jag öppnade och det var väldigt skönt för att sluta mig tidigt så nu är jag fri flutit a snart hem.
Idag har jag sorterat pärlor lite störigt enerverande pilligt jobb men måste göras så det så att jag gjorde idag Har mer energi då än vad jag hade gjort

Sedan är det dags att börja kolla över packningen in på helgen då vi ska åka iväg med husvagnen Och jag vill ha det packat och fixa innan dagen innan så som barn kan åka iväg så jag kan känna att jag kan ha semester och helgen.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa