onsdag

isag så gick jag upp  förtidigt  för jag för trodde Jag började klockan 6 idag men när jag väl satte mig vid köksbordet och käka min frukost så kollar jag på mitt schema då står det 8.30. det gjorde ingenting för jag fick en ordentlig frukost och han att göra min film från julkorven så lite fick jag gjort under tidig jag satt  där.

Vad ska man jobba med andra personal från andra fritids ska bli jättespännande Den ena har vi pratat jättemycket med i telefonen och därmed har jag inte träffat Men när jag väl tänkte efter och när de väl vara på plats så var det ju en som jag träffat på bussen innan. men det löjliga var att vi chatta med två barn och tre vuxna eller fyra vuxna men jag skickade hem en kollega för sa att hon kunde planera hemma Vi behöver inte sitta att 4 vuxna på 1 barn.

när jag kommer hem idag så är min mans bror och familj Det ska bli mycket trevligt att komma hem och bara relaxa det är verkligen en familj som är jordnära och som är där och vill ha god vänskap. allt behöver inte vara perfekt men gör sitt bästa om man kan bara sitta och chilla prata Det är riktigt skönt det är trist jag in i sådan sällskap.. helt tokigt alla spelare i Wii inklusive vi vuxna och så skrattar vi mycket det var riktigt kul för jag är väldigt tacksam att jag har ett wii hemma.

då har man en öppning imorgon så klockan 6 ska jag vara på jobbet Fett tid imorgon Men vad gör man inte

vi avslutade dagen med att åka till Coop och handla inför nyår Det blev två stora vagnar fulla men som tur så finns det scanning och vad jag älskar detta

Gillar

Nya inlägg