onsdag

hej idag så ska vi dra till med barnen.  då lil tösen ska till  tabdis. så det blir  att åka buss mysig. och Idag så ska jag äntligen hämta ut mitt nya legitimation vilket jag har väntat på väldigt länge att få göra så nu har det kommit nu ska jag hämta dig Vilken känsla Det är att ta emot ett legitimation ibland det en stad som fyller 25år.

Hej då har vi varit hos tandläkaren och Elisabeth var superduktig hon hade fina tänder och kallas att de skulle perfekt när mamma blev jag. Jag ställer lite frågor till tandläkaren angående min stora dotter Var går egentligen veta det när man jobbar i skolan och förskolan men när kommer sina egna barn Och de aldrig har gjort ett stadie så är det väldigt svårt men min dotter är på väg att tappa en tand och hon är bara 4 år men så kommer jag tänka på att jag var väldigt liten När jag först tappade min första tand.
och när Elizabeth var färdig där fick hon en lina ballong med Folktandvården och hon fick en tandborste Sen köpte vi 6 st till.

sedan efter tandläkaren så drog vi till Helsingborg men det var inte bara att ta bussen utan att jag var tvungen att ta buss och tåg buss Jag tyckte det blev lite konstigt när jag kom till Helsingborg för att de bygger dem om vilket jag inte har tänkt på Jag fick gå en rejäl bit att jag var ju inte blöt sen innan eller.
Men barnen var nöjda genom att de fick åka tåg idag med mamma och det tyckte dom var väldigt väldigt mysigt. när vi väl kom till Helsingborg och hälsade jag på min gamla arbetsplats träffade min gamla specialpedagog . och mina gamla kollegor. Det brister När jag hör att det är kollega som ska sluta som är bra på området Det är ett område som kräver bra förra gången men jag hoppas att deras efterträdare kommer bli superbra.

nu när jag kom hem med bussen Jag kan inte fatta att jag pendla 2 timmar om dagen Jag tycker en timme och direkt idag Jag förstår ingenting. men iallafall nu ikväll så är det julbord med jobbet Jag är så tacksam att jag faktiskt får hänga med på den här julbordet på tanke på att jag är provanställd fram till sista december väldigt tacksam för detta Nu ska jag gå in och njuta av en god jultallrik och vi ska äta jul lunch på Forum hallen i Örkelljunga.
med mina kollegor så vet jag att vi kommer få riktigt roligt tillsammans en riktigt rolig kväll framför allt och sen imorgon säger jag det igen och då ska jag iväg på Dal och jag har möte Fast jag är ledig men vad gör man inte för att lösa problem Jag heter Vera-Lucia så gör man allt.

Gillar

Kommentarer