onsdag

Idag vaknade jag till att det var snö ute och jag hade två barn som var Super lyckliga och de tittade ut för Det lossnar och det snöar det för fullt. jag drog jag mig till minne när jag var hos mormor när jag var liten.
Den glädjen de var att titta ut när det snöar det.
men inget går upp mot Smålands snöiga snöväder.

sedan var det dags för morgon kroppen med till sedan att dra till jobbet då bilen Kom hem och vi åkte direkt. vi ha sommardäck på bilen så det kändes inte så stabilt att köra med så mycket snö och sommardäck inget Jag rekommenderar.
men vi kom fram till jobb precis som vi skulle.

jag hade elevens val idag Jag blir så stolt över gruppen som har film nu.
De är så engagerade de är så nitiska och de är så fantastiska. de hade sista film dagen idag sedan nästa vecka Så ska de och redigera filmer men det är många grupper som har under tiden Det var filmat börjat redigerar. Jag är imponerad att det faktiskt har gjort det vilket jag inte har sagt att du ska göra detta visa att man bryr sig om sin skola. Det är så kul Jag lyssnade på en grupp som hade ett visst ämne och deras slutkläm. exempel denna killen som spelade offer i denna filmen är har aldrig varit uppe i verkligheten men alltså nu vet jag hur det känns att vara offer efter jag har gjort det hela filmen.
Den var så klockren Jag bara längtar tills jag får sätta ihop alla filmer då ska jag mysa och sätta mig och titta igenom hela filmen

senare ikväll när jag kom hem så har jag pratat med min syster och det är min bästa kille pullade och sedan pratat lite med lite olika via Facebook. jag har kommit på att jag gillar inte när folk utnyttjar mig Det där får mig bli lite arg och jag kom på att jag är i samma situation vilket jag typ ikväll ett SMS. Och där Jag förklarade hur jag tror på saker. Jag fattar inte att folk vågar göra när man känner personen i fråga.

i dag på jobb så har jag varit i kroppen och vi har en elev som vill vara elevassistent och testar på detta är mycket och hon har tagit i min elev hela dagen.

Ikväll har jag pratat med min personliga tränare och vi har kommit fram till en plan och vi ska bara ta med på vad jag har för mål men jag ska börja att anmäla slut i Jag har köpt en bok om hälso- och dricka som jag ska börja titta i.
Nu är jag så trött så jag inte orkar hålla ögonen öppna så är det sängen som gäller så sov gott

Gillar

Kommentarer