onsdag

Hejsan 
en vacker dag  med regn dugg.
Jag är så taggad att jobba. så stor skillnad  det är  nu och sedan innan.
Idagpratade jag  med  min gamla  special  pelagog för  hon skickade.  så jag ringde upp och vi pratade litejag lovade att hälsa på  v44 då jag är ledig och jag  ha några  dagar ledigt . så då ska jag innan Annika r med den dagen. hon berättade att hon saknar  mig. Ska bli kul att träffa  barnen och  mina  gamla fina kollegor. vissa fick en plats i mitt hjärta..  Har  hört av en gammal kollega  som är hemma  med sina barn.,så saknade hon är så det var extra kul.
När jag flyttar in ordentligt så ska jag bjuda upp  all mon fina kollegor  på en mysdagJag kommer ha  tjej  frukost med.

idag så hämtade vi 7 st flyttlådor nu ska jag och vi ska köra lite o veckan så har vi fått ett annat bord med stolar, stor matta till huset . Vi fick det hemkörd till huset  så det står på plats  mär jag kommer  ditt på lördag ska barnen vara hos mormor och  vi hämtar dom på söndag  då vi kommer åka ut till huset för att vissa deras rum.
Vi ska flytta det mesta på lördag. vi kommer  ha kvar  våra sängar och garderober och soffan.  det tar bi i sista  lasten .
taggad in för denna kommande helg. jag och en till kommer vara  i huset.

i dag så hörde en tjejkompis av sej.
hon och jag såg hemma hos oss.
mysigt att  finnas  dör för sina  vänner.

Tack för idag alla fina där ute.

Gillar

Kommentarer