nytt år

gör det som många andra att lovar men samma saker när den är ju man lov att man ska gå ner i vikt men lovar att man ska bli en bättre människa. vi människor måste ha nyårslöften men jag ställer frågan varför Vem är det du lovar saker?

trollåsens var jag på ett läger när du var ligger Vilket är alltid lika härligt att du gjorde vi nånting sova inte så vanligt istället för Lova saker Så just innan tolvslaget så skulle alla gå och vara för att själva att tänka igenom hur året har varit och hur vi ville se nästa år Hur vår relation med får ljud i munnen hur den var att samla sig detta fick mig Fundera efteråt varför vi skulle göra detta. sov i år brukar jag 10 minuter innan samla mig tänker igenom året som har varit och vad jag vill se för förändringar för det året som ligger framför. detta har gjort några år nu och det är det bästa avsnittet jag kan få på ett år. Har du egentligen tänkt efter hur ditt år har varit Eller så är det bara att Hoppas att nästa år blir bättre år men om det ska bli ett bättre år så måste du som människa själv se till att det blir ett bättre år inte omgivningen utan det är du själv som bestämmer hur du har i ditt liv.

Jag har lite saker jag ska ta tag i detta åt denna natt är det att faktiskt om mig själv så att jag mår bra Hur mår jag bra så nå min omgivning bra.
Jag vill finnas där för mina vänner på ett naturligt sätt inte det här för att det ska vara fint utåt inför andra att jag kan självklart på axeln och säga vad duktig du har varit idag utan det ska falla naturligt.

Idag har jag jobbat Det var lite segt men det är ju första dagen efter lång ledighet men dagis snabbt och två dagar framöver går och ännu snabbare för då har jag bara korta dagar när ja nej men det är värt det när jag får korta dagar sedan. Jag har börjat planera inför skolan till nästa termin för att jag ska vara redo när terminen börjar.
jag kommer jobba lite annorlunda men inte mycket annorlunda från vi har vad vi har gjort innan men du har väl lite fler trådar uppe så nu har vi ångan uppe och nu kör vi för snart är det sommarlov hihi

Gillar

Kommentarer