Nu äntligen är det bokat

Nu har jag bokat årets bästa upplevelse och det är ju helt klart Eva Rydbergs uppsättningen som vi följer år efter år Jag och Anna. Det är en grej som vi har gjort i många år och jag växte upp ihop Så vi hörde inte så mycket intresse så vill du att det aldrig styra Hur vi än Har det i våra liv så måste vi får göra något av detta antingen teater eller uteteater och som man har i vi vänliga oftast uteteater på sommaren. midsommar kommer Eva Rydberg att spela fars lille påg och den handlar om det här;

En riktig godbit för skrattlystna serveras när jubileerna sätter festprägel på Fredriksdal. Eva Rydberg gör sin 25:e uppsättning som teaterchef och firar 60 år som artist. Dessutom, hela parkanläggningen – Fredriksdal museer och trädgårdar – blir 100 år, vilket kommer att uppmärksammas med en rad olika arrangemang.  

På Fredriksdalsteatern blir det ett kärt återseende. Publiksuccén Fars lilla tös från 1999 återuppstår – dock i helt ny skepnad. Manus har i grunden bearbetats av Sven Melander och Mikael Neumann. Handlingen tilldrar sig i familjen Palms villaträdgård i Helsingborg 1926.

Aviserade besök och högst oväntade visiter gör att professor Waldemar Palm (Anders ”Ankan” Johansson) med hustru Emilie (Mia Poppe) inte får en lugn stund för att kunna fira sin ettåriga bröllopsdag. Som för övrigt totalt har fallit den tankspridde Waldemar ur minnet. Hans kära (nåja) svärföräldrar, överste Rutger Cederstam (Fredrik Dolk) med hustru – den vid behov överdrivet låtsassjuke Matilda (Eva Rydberg) – gör entré. Väntas det rentav smått? Nehej!

Möt författarinnan Hilma (Anna Norberg) som under manlig pseudonym skriver lätt ekivoka romaner. Som ingen säger sig läsa men som säljer utmärkt. När advokaten Wall (Kalle Rydberg) uppenbarar sig och presenterar några graverande dokument börjar det brännas under ett antal fötter. Och allt ställs på ända när kabarésångerskan Amanda Propp (Birgitta Rydberg) från Tomelilla gör entré. Därefter blir ingenting längre som förut.

imorgon väntar ni imorgon då då Det är fredag och det är en lugn helg Det skall bli skönt.  när vi kommer hem imorgon så blir det nog att äta en glass om det är varmt och sedan kommer de och hämtar min röda bil som ska skrotas och sedan ska jag få hjälp med min moppe och jag slutar tidigt Det är så skönt.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa