muffia

Hejsan alla läsare

Det var ett tag sedan Jag skrev Idag har jag lagt in alla mina inlägg efter min Ipad har gått sönder därav har jag inte lagt in så mycket inlägg på sista tiden.

Nu idag så har jag jobbat och det har varit jättebra dag idag Vi har haft en riktig bus dag men min elev det har varit full av energi mycket gjort när vi har lektioner och det är så roligt att se.

Och sedan fick jag ett telefonsamtal av en kompis idag som gjorde mig väldigt stor det är så att hon har frågat mig några år var jag vill ha När fyller år Jag vill ha i julklapp att jag aldrig sagt jag vill inte ha någonting.
Så ringde Hon idag och sa att nu så kommer det fram för tidig födelsedagspresent av mig och det är ett värde på 20 tusen som jag får spendera på Apple.
Vad hade du sagt Har du bara sagt ja ja visst fan är det gör det Nej jag gör inte det så Jag sa att jag vet inte om jag kommer komma upp i den sommaren Men jag får spara ihop till den och då sa hon absolut inte jag ska betala detta är din present från mig så i december så ska jag med henne åka till en Apple butik och väldigt produkter eller produkt.
Så det ska bli spännande att se vad appen har för några grejer jag vet vad jag vill ha I så fall Men jag vet inte om du fyller mina mitt krav men det kommer inte bli en Apple dator Det kan jag garantera.

Nu sitter jag och fundera och kolla lite grann på vad som finns Men har en en grej som jag vill ha men detta kommer jag få i december så det ska bli väldigt intressant att se om den finns kvar och det är inte för 20.000 utan det är för mycket mindre men vad hade du gjort om en vän hade kommit sagt att du får handla för den här summan?

idag när vi kommer hem från förskolan och jobb så handlade vi sedan åket vo hem och bakde muffins . Ska fixa pizzabullar i veckan.
Ha en toppen kväll och en bra veckan.

Gillar

Kommentarer