Min dag

200119
Under söndagen så har jag varit hemma och barnen har varit och lekt hos en kompis. Jag fick ungefär tre och en halv timmes egen tid så då passade jag på kolla genom trädgården och gå gick och frågade fredag Fredrik om tomten hur långt den går då jag planerar för att sätta upp ett staket som man inte råkar sätta den på en tomt som inte är vår! Det var tomt så har vi en grå slinga som går mellan husen så jag ska göra lite snyggt med staketet så den lilla Slingan är kvar!!

Sedan så ringde detta samtalet som jag väntat på hela dagen det är lät väldigt positiv så nu ska jag bli vidare skicka till LSS i Höganäs och de ska göra utredning jag hoppas att detta går bra det verkar var jätte god person och jag hoppas verkligen att vi kan för att det fungerar!
Ikväll så har jag tagit till lugnt har kollat på Mary Poppins och det var supermysigt och jätteskönt och sedan kollade jag på Kogänget jag diggar dina Disney film!!!
🐄
Nu är det dags att börja packa sin väska inför morgondagen och där väntar ni vecka på jobbet min förkylning har blivit bättre hej så länge har nässpray och minnas för medicin så klarar jag mig!
Jag ligger i sängen och har bytt plats så jag ligger inne Smooth fondväggen som jag ville från början men jag orkar inte just då när vi kom hem men nu är det ändrat! Nu ska jag sova för nu är jag mega trött sov gott

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa