min dag

Idag kom beskedet som jag har väntat på väldigt länge ett besked som ska ta mig vidare att utveckla mig mer men det var en dörr till som öppnades här plus ett eller två dörrar som ska öppna som jag ska träda in i på det nya året. det tänkte aldrig i början av 2018 att i slutet av detta året som ska jag två dörrar som ska öppna för mig. det är så kommer jag bli mig själv också utbildning grundkurs 3.
sedan kommer det hända lite på jobbfronten när jag kommer få komma in i en ny utbildning som där Jag ska läsa upp mina betyg Idag fick jag beskedet att min validering hade bett godkänd och att jag har fått en plats på den utbildning för att kunna läsa upp de kurserna som jag sakna.
Det är väldigt fin förmån tack vare att jobbet har stöttat mig hela vägen från det jag sökt tills jag kommer till Jag har en gruppchef som verkligen tror på sina medarbetare inte bara att vi ska utföra ett jobb utan tro på oss och vill verkligen utvecklas som personal.

imorgon ska få glädjen att besöka den arbetsplatsen som kommer bli min nya arbetsplats från och med nästa termin det ska bli riktigt spännande för det är något jag inte har gjort så mycket att jobba med äldre människor med behov.

ha fått bildstöd idag.
alltid lika kul när man kan få hjälpa någon annan.

Gillar

Kommentarer