Min

Hej idag så är det 37 år sedan när jag föddes jag kan inte fatta att jag är så gammal men det är helt ok jag känner mig inte så gammal. Så idag på jobbet ska vi bjuda på fika och det är ju torsdag så vi har ju en ganska lång dag med levern men vad gör det vi måste ändå fyra att bara jag och min kollega fyller samma dag så att vi bjuder på kladdkaka och grädde och på jobbet så är vi full med personal. Är rektor det är två special- pedagogen som ska jobba med eleven och det är en elevassistent är något som vi gamla assistenter så det är vi är åtta stycken och det är jätteroligt så att vi måste mysa till det idag och så klart så bjuder vi på kladdkaka för det är gillar ju leven och jag kan bjuda på en kladdkaka som han kan äta.
Sedan så började jag till Victoria dagen när vi ska visa hur vi gör när vi är där då han är ute och cyklar de cyklarna är skitroliga jag funderar på att skaffa in en sån och sen bara ut och cykla det är riktigt kul man kan vara två och det gå undan det är med motor precis som jag har hemma.
Sedan så blir det att åka hem och fira lite med barnen eftersom att jag fyller år så måste ju fira lite så då ska jag äta kladdkaka med grädde igen och så fick jag lite med Per och helt plötsligt när jag sitter och fika så knackade på dörren och det är det är en gammal kollega till mig som, och säger grattis jag blev väldigt överraskad.
Jag tänkte att jag ska fira lite mer men just nu så orkar inte utan det får vänta lite till helgen se om vi kan äta gott eller så blir det nästa helg igen jag vet iallafall att jag vill ha tacos.
Sedan sa jag SMS:at Johanna lite idag om att ha en tjejträff vilket hon vara med på så att det ska jag fixa för jag hitta två till som vill komma och då är vi fyra stycken vilket är lagom tycker jag att hinna prata med alla och de ska lära känna varandra.
Nu är dagen slut och jag är helt slut i mitt huvud och nu är det bara att lägga sig ner och blogga för att nu är det faktiskt dags för mig och sova så jag kommer imorgon.

Gillar

Nya inlägg

Mest lästa