många inlägg

idag har jag haft en mysig skön mprgon med barneja.

vi bara myste tillsammans. berättade för barnen var vi skulle hitta på idag och det blev liv i luckan glädje . vi ska till min fadder som jag har fått vi min församling när jag började i församlingen. med hon är det än och är glad för henne. vi kan prata om allt .4

jag var på af för att tala om att jag fått jobb i aug! så fixa med att skicka rapporten med så man slipper den. på kvällen så upptäckte jag något super roligt som jag ska kolla vidare på.

176014-170615 idag ska ja till Laholm med mitt nya jobb . vi ska ja kompetensdagar i Laholm. Fett taggad att träffa mina nya kolleger.

170613

idag kom annonsen som dej älskade moster. nu började sjunka in att du inte kommer tillbaka till os. sjukt jobbigt, med vet att du har det bra nu och smärta är ett minne blott. vill bara vara vid din kista för att kunna gå vidare. det är näs vecka, där din mamma gick före. är så tacksam med fett tomt utan dej. det viktigaste är att du inte lider mer. Förklarade för min stora tjej att mamma moster ia hat blivit en ängel och är hos jesus och sias mamma och pappa. det var som ett spjut rak in i mitt hjärta för då visa jag annansen för henne och då bras allt. fy vad inte detta gjord, för du gick förtidigt bara 60 år. hatar cancer !!! efter jobbet idag ska jag hämta min nya cykel, den är röd och fin.


170614-170615 Idag är det dag att träffa mina nya kolleger. vi ska ha kompetensdagar i Laholm på en lant gård. det är pirit när man kommer och inte känner någon. det var mården och bokalundaskolan som denna chefen har. fett bra att vi får lära känna varandra. då kan man samarbeta på ett annat sätt. vi jobbar i vår arbetslag och jag kommer tillhöra F-3 . det var roliga människor. jag fick möjlighet att sova där när vi hade löst sej med plaster men jag hade redan lovar min stora tjej att jag skulle komma hem på kvällen. alltid bäst att sova hemma sin gen säng. men jag var därtill frullen nästadag för det ville kollegerna, kände att jag får bjuda till så jag känna med dom och 'var med från morgonen. dom välkomna in mig så naturligt så det kännes så bra. jag vill börja jobba där nu. jag är taggad inför höstterminen. det vi pratade om ska jag försöka ta över på min roll som elevassistent. tacksam att jag fick möjlighet att vara med dessa dagar.

170616 idag var det viktoria igen. med det känns så konstigt . känns som jag har gott vidare redan. kommer sakna några av mina fina kolleger med inte alla., med det kommer var jobbigt att säga hejdå men jag kommer hälsa på det kommer du inte undan med hahaha. nu ska jag hen och städ för att fira en vän på lördag. och ska till Ängelholm och tjaoo

170617 idag ska fick vi undan , man kunde inte tro det var vårt hem. då är det städat. jag fixade med maten. så roligt vi hade .

170618 idag så ska vi ta det lugnt.


Gillar

Kommentarer