❤️🎧Måndagen 🎧❤️FY katten jag tyckte det var dimma i huvudet men när jag väl tittar ut så var det ju rejäl dimma ute så det var inte konstigt att jag känner mig som jag gjorde i huvudet!

Det är super läskigt att köra med så tjock dimma ute men en bra kvinna reder sig själv så det fixar vi ändå men jag kom på att nu börjar det bli kallt och nu ska jag in med en varm kupé varmare i bilen lite lätt och köra en att sitta gnuggar ute halva vägen till skolan!!
Nu väntar jobbet!

Det ska bli kul och se mina kollegor session när jag väl har suttit och förberett lite inför vårt tema så jag hoppas att det blir något positivt

Ja är så trött så jag tog en power nap i taxin hem!! Men. Det gjorde att jag fick mer energi! Nu väntar Fritid

Donald dagen slut och vi avslutade med att träffa en kompis och nu ska vi kolla på kaninungarna imorgon och sedan så ska vi bara mysa och jag varit nere hos en gammal kollega och pratat lite och nu ska jag gå och lägga mig sov gott allihopa!

Jag fick höra en tråkig nyhet att den assistent hon har sagt upp sig och han har fått ett annat jobb men det roligt att du hittat ett annat jobb men det tråkigt och inte få timmar med henne men så är det man är, och går och vi kommer ha kontakt 🔌

Gillar

Kommentarer