Måndag v37

Hejsan idag är det måndag det är ni verkar det är vecka 36 om du inte har helt fel på det och idag så ska jag jobba och sen ska jag hem en liten stund ladda bilen för att sedan åka iväg på kvällen och kvinnor träff det ska bli riktigt kul. Sedan får vi se vad dagen bjuder på den är väldigt regnig har du börjat och sedan så får vi se vad dagen bjuder på .

Hejsan nu har det varit en jättebra dag på jobbet så det har gått jättebra och vi har fått gjort jättemycket idag och jag har du nöjd elevs som jag och dem till sin mamma.
Sedan så var det dags och rulla hemåt och det gjorde jag och då upptäckte jag att jag har skit kvar på batteriet vilket inte var det bekvämaste att upptäcka det har jag inte hämtat barnen men den håller hela vägen hem så du bara sätta bilen på laddning när jag kommer hem för att på kvällen så ska jag dra på kvinnor träff och det var riktigt bra och givande kväll jag pratade lite med en tjej som jag inte har pratat så mycket med innan!
Så jag kommer verkligen lägga krut på att gå på de här kvällarna vi pratade om lite olika frågor som man inte tänker att vilka men det var många frågor där som fick ändå tänka till!
Som var en sån fråga vad har du för vändningar på dessa träffar det är jättebra fråga vad har jag för förväntningar sätter jag ribban högt eller sätter ribban lågt!!
Men nu efter träffen så handlar jag på jobb och jag kör den här det var mörkt det var lite läskigt för jag är inte Köra köra när det mörkt men det är hur bra som helst jag testade min strålkastare och det var riktigt bra ljus på mina lampor så jag klarar köra särkar!!

Nu ligger jag i sängen och har kommit hem för att sova så jag har haft en till imorgon och jobba hej då morgon och nya möjligheterVad ska ni fylla ert vecka?
Vad fyller ni era dagar med??Gillar

Kommentarer