Måndag pärldag

Pixel Craft with Perler Beads är en rolig projektbok som innehåller mer än 50 spännande designidéer för digitalinspirerade smycken, underlägg, ramar, lådor, leksaker och mer, med smältbara hantverkspärlor. Med ingen hantverksupplevelse nödvändig kommer du att ge fantastiska resultat på nolltid tack vare Choly Knights tydliga anvisningar och steg-för-fotografier! Färgglada, billiga pärlor från Perler (R), Hama (R) eller Artkal (R) är perfekta för att återskapa den retro 8-bitars era av blockiga videospel. Förutom att lära dig grunderna för montering och smältning av pärlor, kommer du också att få användbara tips om verktyg, pegboards och lim. Att göra trendiga pixelbärbara kläder, smycken och dekorationer för ditt hem har aldrig varit enklare eller roligare. Dina skapelser kommer att se ut som om de precis har gått av en skärm!

Hejsan att sitta pärla är rena terapin och jag älskar att sitta och Pärla ydet rensa mina tankar jag kan släppa allt det jobbiga och jag ljudbok och pärlor är det bästa.
ikväll så ficka lite mer det är som jag var tvungen att testa så då passade jag på att kolla film och tala det gick lika bra det så jag fick gjort tre olika nya saker

Gillar

Kommentarer