måndag med intensitet

Idag har jag jobbat sedan fick jag ringa till vårdcentralen för Mina döttrars skull.
Jag har hostat i flera veckor och mysigt och näsa rinner så nu är det dags att börja och kolla så att det inte är någon allergi.
så det var bara att traska upp till förskolan sedan fick jag går ner med dem till bil vilken tur att det inte är så långt. sedan när vi var på vårdcentralen så tog Elisabeth sina prover utan anmärkningar .
Men däremot den stora som inte gillar sprutor måste ta om dem imorgon .
För det gick inte idag först hittar vi inga rosor och andra gången ryckte hon till att dom helt färdig så att det är bättre att ta det i morgon.
sedan bara av upp till kyrkan då Jag ska träffa Gunilla och Tim och Helena för ett samtal. ett väldigt bra samtal och vettigt snack det var väldigt skönt när gick därefter för att jag kände att jag har fått någonting utav detta samtalet som jag kan bygga vidare på.
sedan när jag var färdig med samtalet så åkte vi ner till Coop för att handla hem lite pålägg och sedan hem och äta lite innan sängen kallar jag var så trött så jag orkar inte fixa inför morgondagen så jag får väl gå upp extra tidigt imorgon att fixa och feja men det är det värt. då jag inte har sovit så jättebra inatt har sovit ungefär 3 timmar så att jag känner att kroppen behöver vila.
men jag har haft en bra dag mycket innehåll och det är så det ska vara.❤

Gillar

Kommentarer