måndag ❤️gäng häng❤️

hejsan nu på morgonen har det inte hänt jättemycket och jag heter frukost jag har kollat lite på vad jag ska med mig lite senare idag när jag ska träffa gänget. Sedan så har jag så mycket det hade hänt så mycket men jag har laddat upp för att träffa gänget som ska bli riktigt kul och trevligt faktiskt!
Men typ innan jag ska dit så måste jag in på Coop och handla och det har jag gjort nu så att nu har jag köpt ett lite dricka lite kakor och lite frukter man måste vara lite pedagogisk måste ha lite bra grejer med sig men det var roligt! jag kommer ta många fina kort här ute vi genom sjön för det är jättefint mycket vatten vi kommer få se det i inlägget jag älskar och ta Bilder på sjön det händer någonting hela tiden i en bil med vatten för att de hade tänkt på det andra är det bara vatten men för mig så är det skit mycket kollade på två likadana bilar ser om att det två likadana vattenbilder så är dom inte lika!
jag har även idag varit i kontakt med mitt abonnemang och pratar och fick till en väldigt bra deal de har lurat mig på ja padda mobil för att de inte ville ta inn min gamla så idag har jag löst det och han var skit duktig han löste det jättebra så att nu så kommer jag ju få det mycket billigare än vad jag tänkte från början men det gör ingenting jag är lika glad för det!

idag ska jag träffa gänget som jag var resurs i den klassen de eleverna där de ville jättegärna med mig så att det ska jag göra idag och det ska bli jätteroligt för det är alla dom och så några till som har tillkommit gruppen och det är jätteroligt att se hur de har utvecklats Holm ja då många har relationer är det jätteroligt jag inte sett de på jättelänge jag har ju träffat några sporadiskt men inte alla tillsammans det är ju en viss känsla att få göra det!
så jag var på Coop och handlat lite fika och nu står jag i en sjö paddelklubb och väntar på att de ska komma och jag sa att plats jag lite stolt jag tänkte att jag kommer lite sent men det är ju inte så att det är nice och ser över sjön här och det är så fantastiskt skönt och vara tyst lugnt vara skönt men det är jätteroligt !
ni kommer få se allt vad vi har gjort här idag kommer ta lite bilder så det är som vanligt som att det är en fotoblogg har jag ju egentligen men lite text skrift får man jaha men ni får ha det så fantastiskt bra så ses vi på mitt inlägg !

kan bara säga tack

Gillar