Måndag den sista måndagen innan skolan sommarlovet slut då

Hejsan alla glada hoppas att ni har stött ut i denna fina sommar som ligger framför oss nu. Det är ju fantastiskt att värmen kommer tillbaka när en hel månad regnar bort även om man tycker att det är tryckande varmt om man inte orkar göra så mycket så kan jag se tjusningen i det också att de njuter man ju verkligen av de timmarna man får på dagen och göra annat.
Idag så bestämde jag mig för att köra till Jysk och jag körde dit givetvis och skulle hem och då blev det väldigt rörigt för att de bygger om överallt så jag får köra runt hela alltet för att komma hem det är som kanske skulle tatt typ 10 minuter hem det tog typ 20 minuter men nu vet jag vad jag inte ska göra nästa gång jag ska till Jysk.

Jag kör med min bil och så var dag jag kör så blir det bättre och bättre ja mycket säkrare i bilen nu nu har jag kört ganska mycket själv och åkt och handlat och ja och ibland så vill barnen följa med men mitt på dagen så blir det oftast är jag själv i bilen vilket är en liten fördel för det innebär ju också att jag kan testa lite bilen sätta på lampor och så vidare och jag ska man skaffa en högtalare som jag ska ha i bilen och det kommer vara en Marshall liten som man kan ha bilen. Så nu hoppas jag att jag kan få det till ett riktigt bra pris då jag ska iväg och köpa den slutet av månaden så jag kan pimpa bilen ännu mera eller redan har gjort men jag kommer sätta fast denna lilla högtalare med en kardborre vilket gör att jag kan koppla med sladd och jag kan ha allt i den här bilen och sätta den på ett plats.Älskar att köra min bil men jag vill jättegärna köra idag och jag kommer behöva få köra den när jag ska till jobbet och lämna barnen på morgonen så det är bara att öva öva och det är så härligt att ha förhoppningsvis en vecka kvar så jag kan köra köra köra så lite varje dag.

Idag så hade jag besök av Alma och det var jätteroligt för att jag har saknat henne och hon är en del av mitt hem så därför så blir jag så glad när hon hör av sig och vill komma förbi, kommer att flytta på söndag så det kommer bli jätte konstigt men det är jätteroligt. Hon kommer flytta upp till sin skola som ligger Båstad så det blev många Båstadsbesök för mig framöver och det säger jag inte nej till. Är så tacksam för hennes vänskap och den relation vi har.

I helgen var jag hemma hos min svägerska då hon hade en jättesöt Marschall högtalare som jag kommer ha bilen det var riktigt liten och söt men den har bra ljud och eftersom att jag inte har så mycket ljud i min bil så måste jag ju sätta dit ljud så det kommer bli en liten Marschall högtalare och det är så jag framemot för då kommer jag få ljud

Nu är det dags att slumra till så nu ska jag gå och lägga mig men ljudbok och sedan så ska jag blogga och sen ska jag sova.
Jag är så tacksam för det livet jag har idag tacksam att jag har en tro som jag kan lita mig tillbaka på.

Gillar

Nya inlägg