måndag

Hejsan idag har jag jobbat och det har varit helt okej det var en kort arbetspass börjar elva vilket gjorde att man fick lite sovmorgon och slutar vid fyra så det känns inte så jobbigt att jobba idag! idag när jag kom till jobbet så var det många elever som jag ha haft två tre och sen så det var väldigt kul att träffa alla elever där och vi hade jätte mysig dag idag!

Idag så så hade barnen tipsrunda och det var jätteroligt för det var två frågor som de egentligen kunde få namnet och en annan som inte ens har förberett alla utom familjen Olsson för den boken har läst men annars var det riktigt rolig runda sedan så har de säga till Iva med att skriva på Chromebook idag och det är väldigt bra övning för dem och förklara varför jag vill att dom gör det ordentligt!

idag kom det SMS:et som jag väntat på bilen är klar så nu ska jag bara betala så att jag får hem den igen och sedan är det bara tuta och köra så nu har jag fått en hel besiktning på den och jag har Craft att han ska skriva allt som han har gjort även om jag kommer byta batterierna i bilen men det är helt okej!
så jag ska testa och köra till Eket med bilen nu till helgen om jag hinner få den till helgen så ska jag göra det för att testa batteriet för att se om det är det som är problemet att det var ett glapp eller om jag har dåligt batteri har dåligt batteri så du bara lägga in pengarna på nya batteri och då blir det litium batterier som tar man längre! det ska bli så skönt att få köra min bil igen det är lite konstigt att cykla till jobbet nu men det är också bra men jag kör hellre vill när jag börjar åtta på morgon än att cykla klockan 8 på morgonen! och jag har en helt annan frihet när jag kanske kolla vart jag vill nio när jag har internet i en sticka så kan jag jobba och plugga precis vad jag vill!

nu är det dags och sova för imorgon så ska jag öppna imorgon så att det är klockan 6 ska jag vara på jobbet och jobba till elva så att det är ingen lång dag imorgon heller men jag ska plugga sen när kommer hem för jag pluggar inte idag men imorgon jag kommer hem så är barnen hos mormor vilket gör att jag kan plugga helt i lugn och ro och känna att jag kan lägga allt krut på plugget imorgon!!

Gillar

Kommentarer